Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Kleine strandje verbreed. @ Kansloos. Waarom nog meer groen weg halen @ Leuk, lekker op de fiets naar ’t strand @ Leuk voor de kinderen!

Het 'nieuwe normaal' voor de horeca. De horeca mag weer open, met speciale maatregelen. @ Thuis kan ik tenminste normaal uit een glas drinken (succes) @ Geforceerde schijnveiligheid @ Je bedoelt tijdelij k abnormaal, want dit gaat echt niet zo blijven @ Best abnormaal @ Lekker gezellig wat drinken!

Acht miljoen euro voor metro- busstation Spijkenisse Centrum. Het station wordt gerenoveerd en de parking en omgeving wordt ook meegenomen. @ Reden dat ik niet gebruik maakte van dit metrostation is, dat ik vanuit Hellevoetsluis moet komen er met de bus dan half uur langer over doe en als je met de auto komt er geen parkeerplaats is.En dan worden er nog meer weggehaald lees ik? Voor die 8 miljoen kan je een mooie gratis parkeergarage neerzetten @ Belachelijk veel geld.Is toch niks mis met het statio n zo als het nu al even is.

Bruidspaar in Coronatijd: mondkapjes! Trouwen en afstand houden. En: mondkapjes. @ Jullie zijn het bewijs dat je er in voor en tegenspoed het allerbeste uit moet halen. Waarom alleen maar kommer en kwel tijdens deze Coronafase @ Grapje zeker. Is buiten helemaal niet verplicht, is voor foto gedaan @ Vreselijk, hoop dat jullie gelukkig worden. En hoop dat jullie toch fijne herinneringen hebben straks@Super dit, jullie gaan de boeken in.Bijzonder en heel mooi.

Drukte op het strand van Hellevoet. Hemelvaartsdag: het was warm en daardoor druk in de natuur. @ Mooi dat gewoon mensen naar buiten gaan. Kans op besmetting is daar, door de goede ventilatie, kleiner dan binnen @ Heerlijk, groot gelijk.Leve de vrijheid, frisse lucht en mooi weer. Enne, zo druk was het niet @ En zo hoort het.Van al dat thuiszitten wordt je juist ziek.

Vuilstort bij Haringvlietdam? Gedumpt afval op het grasveld bij de dam. @ Moet je eens gaan kijken bij de ingang van het vrijheidsbos. Naast de prullenbak liggen hele vuilniszakken.Waarschijnlijk van de varende toeristen @ Helaas in de polder wordt ook gestort.