Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Nieuwe noodverordening voor regio van kracht. Nieuwe regels gelden vanaf 29 april. @ Mag er nu wel of niet binnen gesport worden door de kinderen. Zoals het hier staat, mag het beide @ Kunnen we dan ook weer naar het strand of de dam met mooi weer @ Joepie je mag weer naar de camping, alleen niet slapen.

GGD Rijnmond: één nieuwe besmetting coronavirus Hellevoetsluis. @ Getest lijkt me sterk. Maar er zijn veel mensen thuis in quarantaine geweest met vermoeden van corona door de huisartsen @ Misschien de meneer die gisteren bij AH op Evertsenplein niesde (zonder hand of elleboog of wat dan ook te gebruiken) direct in de koelkast met de melkproducten @ Handhaving inzetten op het winkelcentrum @ Moeilijke tijd mensen. Blijf aub zoveel als mogelijk de regels volgen. En, geachte politiek, zorg overal voor genoeg bescherming. Met name voor onze ouderen. Ik las dat hele winkelstraten veel te vlug vollopen. En eerlijk gezegd blijkt dat mensen weinig geduld aan de dag leggen soms ook. Te grote groepen, of niet aan de regels houden. Verordening handhaven. Boetes. Punt.

Videoclip voor alle Hellevoeters. De Dutch Dance Reporters maakten een clip om de mensen een hart onder de riem te steken. @ De clip is prachtig. Trots op de makers en op ons mooie Hellevoetsluis@Heel mooi filmpje! Toch een mooi stadje zo, ons Hellevoet @ Ge-wel-dig mooi filmpje en wát is Hellevoetsluis mooi!

Turkse gemeenschap doneert ramadanpakketten aan Voedselbank. Juist in deze tijd moeten we elkaar helpen, samen zijn we sterk. @ Cliënten waren er zeer blij mee@Prachtige actie@Fantastisch, respect@Super goed initiatief, samen één @ Zij denken aan de mede mens super leuk@Çok tesekkürler!

Ook Lampionnenoptocht geannuleerd vanwege coronacrisis De 72ste Lampionnenoptocht in Hellevoetsluis wordt verschoven naar 2021 @ Is dat niet wat voorbarig? @ Nou daar zijn ze altijd al ver van te voren aan het regelen dat alles klopt en kan worden geregeld. Dat zou jammer zijn wanneer we na alle intensieve werkzaamheden het op 1 september toch moeten afblazen snap ze volledig. @ jammer! Niet knutselen dit jaar.