Ludieke voorspeelavond harp en viool bij Muziekgebouw

Op vrijdagavond 5 juni gaat er bij het Muziekgebouw een ludieke voorspeelavond plaatsvinden door harpleerlingen van Ghislaine Voorrecht en viool- en altvioolleerlingen van Heleen De Witte.

Omdat de jonge muzikanten erg teleurgesteld waren dat de reguliere voorspeelavond op 5 juni niet kon doorgaan, hebben de gepassioneerde docenten Ghislaine Voorrecht, harp en Heleen De Witte viool en altviool, een creatieve draai aan de avond gegeven. De voorspeelavond wordt een online voorspeelavond met Zoom waarbij iedereen tegelijkertijd kan inloggen. De opa’s en oma’s en eventuele andere familieleden sturen hun e-mailadres naar één van de betreffende docenten en vervolgens kunnen zij meegenieten van de optredens van de leerlingen.

Om de online voorspeelavond bij te wonen kunt u een email sturen naar: voorspeelavondhavi@hotmail.com. U ontvangt dan een link om in te loggen en een tijd. De voorspeelavond is verdeeld over 3 momenten van een half uur.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! De online voorspeelavond is gratis en vindt in een besloten omgeving plaats. Aanvang 19.00 uur.