Theatertuin bezoekt verzorgingshuizen

Voorne-Putten - De komende drie maanden bezoekt de Theatertuin verzorgingshuizen op heel Voorne-Putten. Zij gaan langs op locatie en brengen de bewoners onder andere liedjes uit de oude doos onder begeleiding van een accordeonist.

Met behulp van sponsoring van o.a. Deltaport, Farm Frites en de Rabobank kunnen ze dit mogelijk maken. Doordat de Vestingcode, de Tintefeesten en andere festiviteiten die ze normaal gesproken 'opleuken' met hun gezelschap nu op grote schaal niet doorgaan, besloten ze als organisatie dat ze toch iets wilden doen. Binnen drie weken werd het plan en de organisatie om de verzorgingshuizen te gaan bezoeken opgestart. Alle theaterspelers, sponsoren en zorghuizen die werden benaderd stonden er meteen positief in, en zo kunnen ze de komende tijd vierendertig optredens gaan verzorgen.

Het is momenteel best goed te doen om iets voor anderen te organiseren. Subsidie aanvragen lopen wat sneller, doordat er ook nood is om mensen te helpen op welke manier dan ook.

Stichting Theatertuin zoekt zelf ook nog spelers die het de mogelijkheden van theater, spel, dans en zang willen verkennen. Kijk voor meer informatie hierover op de website www.Theatertuinvanvoorne.nl