Een origineel fairtrade cadeau vind je bij de Wereldwinkel in Brielle!
Een origineel fairtrade cadeau vind je bij de Wereldwinkel in Brielle!

Wereldwinkel Brielle
’s middags weer open

Brielle - Eindelijk, na weken gesloten te zijn geweest, kunnen de deuren van Wereldwinkel Brielle, Voorstraat 73, vanaf 2 juni weer open op de middagen van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

De winkel is sinds 16 maart gesloten geweest i.v.m. het coronavirus. Maar nu, natuurlijk met de nodigde veiligheidsmaatregelen voor zowel klant als medewerkers, gaat ’s middags de deur weer open. En dat is heel fijn voor de klanten die op zoek zijn naar een origineel fairtrade cadeau én voor de producenten van de producten die in de wereldwinkel verkocht worden.

Want ook in de landen waar de makers van de mooie cadeaus wonen, hebben ze zwaar te lijden van het coronavirus; zowel door het virus zelf als door de sterk verlaagde omzet van hun producten. En aangezien er voor hen geen financiële steun is zoals bij ons in Nederland, zijn er grote zorgen voor die producenten en hun gezinnen.

Momenteel hebben we hier ook onze zorgen, maar wat is er dan mooier dan iemand blij te maken met een cadeautje uit de Wereldwinkel.

Dan snijdt het mes aan twee kanten: een mooie glimlach op iemands gezicht en omzet voor de producent uit een van de armste landen.