Maandag is Kim van der Wateren naar Juul toe gegaan om de prijs te overhandigen
Maandag is Kim van der Wateren naar Juul toe gegaan om de prijs te overhandigen

Juul Wijgerse wint
‘Heel Westvoorne Bakt’

Westvoorne - Enkele weken geleden is de jeugd hard aan de slag gegaan tijdens ‘Heel Westvoorne Bakt’.

De bakpakketten, die werden gesponsord door PLUS Slingerland Rockanje uit Rockanje en Coop Oostvoorne uit Oostvoorne, konden de kinderen gratis ophalen. Vele kinderen, maar zeker ook de tieners, hebben zich na het ophalen flink uitgesloofd in de keukens.

De achterliggende gedachte was, dat men zou bakken voor iemand die het in corona-tijd goed kon gebruiken. Juul Wijgerse, de winnares van ‘Heel Westvoorne Bakt’ is niet alleen een fantastische DJ, maar ook een goede bakker met zeer veel creatieve skills.
Team Jeugd heeft vele mooie initiatieven ontvangen, waarbij het aan creativiteit niet ontbrak. Gekleurde pannenkoeken, teksten op cake, fruitsmaak aan de brownies en nog veel meer. De baksels werden hartelijk ontvangen en zeer gewaardeerd, hier en daar ontvingen de kinderen zelfs een briefje of kaartje als bedankje. Al met al een zeer geslaagde activiteit, waar Team Jeugd en de samenwerkingspartners trots op terug kunnen kijken.

De winnares had ’s avonds een DJ afspraak met jeugdwerker Kim van der Wateren, om live te draaien tijdens “De vrienden van…” de DJ Crew. DJ Juul kreeg daar een oorkonde uitgereikt waarop stond dat zij de winnaar is van ‘Heel Westvoorne Bakt 2020’.