ESF 2021

De Rotterdamse gemeenteraad heeft ingestemd met het raadsvoorstel waarbij Rotterdam in 2021 alsnog gaststad voor het Eurovisie Songfestival kan zijn.

Hiermee is de eerste belangrijke stap richting het Eurovisie Songfestival 2021 gezet. De projectorganisatie van het Eurovisie Songfestival vanuit de publieke omroep zal uiteindelijk definitief uitsluitsel geven waarvoor eerst een aantal organisatorische, productionele en financiƫle vraagstukken beantwoord moeten worden. Daar wordt nu volop aan gewerkt. Het voornemen is om komende maand uitsluitsel te geven.

Steun camperlocaties

Camperplaatsplatform Campercontact roept camperaars op om hun favoriete camperlocaties te steunen. Veel camperlocaties dreigen door de coronacrisis in de financiƫle problemen te raken.

Het Europese platform vraagt campertoeristen op alvast te reserveren of een tegoedbon te kopen voor een verblijf in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op instagram https://www.instagram.com/campercontact/ , facebook https://www.facebook.com/CampercontactOfficial/ en de website https://www.campercontact.com/