Het livestream concert is aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur gratis bij te wonen
Het livestream concert is aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur gratis bij te wonen

Livestreamconcert Lucia Hakbijl en Noa Kariem!

Brielle - Omdat we nog even moeten wachten tot we weer op een normale manier concertjes en festivals kunnen bezoeken, brengt Stichting Kunst en Cultuur Brielle iedere week een online optreden van een lokaal talent onder de aandacht.

Deze week is dat zangeres en songwriter Lucia Hakbijl. Lucia geeft zaterdag 16 mei om 20.00 uur een livestream concert vanaf een geïmproviseerde 'studio' aan de Coppelstockstraat. Ze wordt begeleid op piano door Noa Kariem.

Lucia (17) deed al eerder mee aan Brielle achter de Voordeur en verzorgde o.a. korte optredens tijdens de opening van DukdalfBRES. Ze is geboren en getogen in Brielle en studeert momenteel aan het Albeda in Rotterdam voor de opleiding Muzikant/Producer. Lucia zingt eigen nummers, geïnspireerd op de muziek van o.a. Amy Winehouse, Adele en Frank Sinatra. Noa Kariem (19) is ook een geboren en getogen Brielse en studeert piano aan het Conservatorium in Haarlem, in de richting pop. De fijne (muzikale) klik tussen Lucia en Noa is terug te horen in hun muziek.

Het livestream concert is aanstaande zaterdag vanaf 20.00 uur gratis bij te wonen vanaf de huiskamer. Kijk voor de livestreamlink op www.kunstencultuurbrielle.nl en geniet mee!