Met 'Rijnmond Werkt Door' verbinden ze werkgevers met elkaar
Met 'Rijnmond Werkt Door' verbinden ze werkgevers met elkaar Pixabay

Rijnmond Werkt Door verbindt de werkgevers

Heeft u als ondernemer teveel of juist te weinig personeel? Wilt u wegwijs worden in alle regelingen? Kijk dan ook eens op Rijnmondwerktdoor.nl.

Voor vrijwel ieder bedrijf heeft het coronavirus grote impact, ook in Westvoorne. Bij sommige bedrijven is er te weinig werk en dreigen medewerkers hun baan te verliezen. Bij andere bedrijven of organisaties is juist een tekort aan medewerkers om de vraag aan te kunnen.

Voorbeelden zijn de zorg, logistiek, distributie, supermarkten, food en de techniek.

Verbinden
Met 'Rijnmond Werkt Door' verbinden we werkgevers met elkaar om de vraag naar en aanbod van werk op elkaar af te stemmen en te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. Zo dragen we eraan bij dat mensen hun baan en salaris behouden, zich waardevol blijven voelen en de economie zo goed als het kan door draait.

Extra aanpak
Rijnmond Werkt Door is een initiatief van alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Rijnmond, UWV en sociale partners. Rijnmond Werkt Door is een aanpak bovenop het maatregelenpakket van het Rijk en sluit aan op initiatieven die we op dit moment in de markt zien waarin bedrijven elkaar vinden om personeel uit te wisselen.

Meer informatie of aanmelden: http://www.rijnmondwerktdoor.nl/