Vrijwilliger vacatures

Westland - Op de digitale vacaturebank van Vitis Vrijwillige Inzet vindt u een breed aanbod aan vrijwilligersvacatures in Westland en Hoek van Holland.

Wilt u ook vrijwilligerswerk doen, maar weet u niet wat? Kijk op www.westlandvoorelkaar.nl. Voor vragen kunt u terecht via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of 0174 - 630358. Vrijwillige Inzet is voor bezoek open op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, Verdilaan 88 te Monster.

Gezelligheid
Een mevrouw van 84 jaar uit Wateringen wiens man 4 jaar geleden overleden is, zoekt wat meer aanspraak en gezelligheid. Ze zou graag bij haar thuis willen afspreken of samen ergens een kopje koffie gaan drinken! Van één keer in de twee weken wordt ze al heel blij. Wil jij een Westlands Maatje worden? Begeleiding wordt waar nodig geboden door onze coördinator. Aanmelden kan via www.westlandvoorelkaar.nl, vragen via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of 0174 – 630358.

De Waterman
Op 28 april gaat zwembad de Waterman in Wateringen weer open en er worden vrijwilligers gezocht om het seizoen goed te laten draaien. Dit betekent dat er van alles nodig is: vrijwilligers voor het groenonderhoud, administratie, schoonmaak of als toezichthouder. Voor toezichthouders gelden aanvullende eisen. Het is belangrijk dat je minimaal 16 jaar bent, zwemdiploma ABC (eventueel zwemvaardigheid 1 of 2) hebt en EHBO/BHV diploma strekt tot de aanbeveling. Aanmelden kan via www.westlandvoorelkaar.nl, vragen via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of 0174 – 630358.

Hospice
Het hospice van Beukenrode in Naaldwijk zoekt vrijwilligers om boodschappen te doen. De gasten die in het hospice verzorgd worden zijn terminaal ziek en hebben een korte levensverwachting. Je hebt een auto en beschikbaarheid van minstens één keer per twee weken. Is grote boodschappen doen niet iets voor jou, maar iets anders doen bij het hospice wel?
Beukenrode zoekt ook vrijwilligers om voor de gasten een warme maaltijd te bereiden in een gezellige ambiance. Er worden geen culinaire hoogstandjes verwacht en af en toe hebben de gasten ook gewoon geen trek. Kan jij zorgen voor 'gewoon' een lekkere maaltijd en ben je creatief en flexibel in de keuken? Én een avond in de week beschikbaar? Aanmelden kan via www.westlandvoorelkaar.nl, vragen via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of 0174 – 630358.