De Paashazen komen! (Foto: Maarten van der Meer)
De Paashazen komen! (Foto: Maarten van der Meer) Foto: Maarten van der Meer

Klimmen en klauteren
met de Paaseierenloop

's-Gravenzande - Op het Marktplein wordt zaterdag, 20 april de traditionele Paaseierenloop georganiseerd. Ook Rugbyclub de Hookers is deze dag aanwezig en organiseert verschillende clinics en wedstrijdjes op het Marktplein.

Vanaf 11.00 uur gaan de Paashazen op stap om paasuitjes uit te delen aan het winkelend publiek in het Centrum van 's-Gravenzande. Om 13.00 uur start de paaseierenloop. Kinderen t/m 12 jaar worden uitgedaagd om met een ei op een lepel de hindernissen op de stormbaan te trotseren. Voor diegene die de snelste tijd weet neer te zetten is een leuke prijs beschikbaar gesteld. Deelname aan de paaseierenloop is gratis, je kunt je aanmelden bij de start op het Marktplein. Rond 16.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt.

Rugby
Dit jaar komt Jeugd Rugby Club The Hookers naar het Marktplein. Enthousiaste leden van The Hookers geven een demonstratie en brengen de jeugd de beginselen van het rugby bij in korte clinics. Natuurlijk staat ook het springkussen opgesteld en kun je je goed vermaken in de speeltuin aan de Langestraat.
Dit evenement wordt georganiseerd door winkeliers en horeca in 's-Gravenzande staat aan zee. Meer informatie over de Paasactiviteiten in het Centrum: www.sgravenzande.website