Kleine trucks, grote trucks... (Foto: PR)
Kleine trucks, grote trucks... (Foto: PR) Foto:

Weerzien en wedstrijden op het Tekno Event 2019

De Lier - Op 18 mei is het weer zover, de 14de editie van het Tekno Event! Tekno, producent van miniatuur vrachtwagens, opent wederom zijn deuren.

Een uitje voor het hele gezin met een prachtige truckshow van ruim 80 vrachtwagens uit binnen en buitenland en entertainment voor jong en oud! Ieder jaar zijn er weer ruim 4.000 belangstellenden die afreizen naar het ''truck festival'' in De Lier.

Weerzien en Wedstrijden
Ook dit jaar heeft de organisatie haar best gedaan om een leuk programma voor u op te zetten. Zo zijn er verschillende activiteiten waaronder een bandenwisselwedstrijd! Doet u mee? Misschien wordt u wel de grote winnaar van dit jaar! De gemoedelijkheid onder de bezoekers tijdens het event staat garant voor een gezellig praatje of een leuk weerzien met een oude bekende. Uiteraard wordt er ook aan de kinderen gedacht, met onder andere een springkussen, kleurplaten, schminken, grabbelton etc. Ook dit jaar wordt er weer gezorgd voor een hapje en drankje waarbij het terras en de bar weer het centrale middelpunt zal zijn. Aan het einde van de middag is er zoals elk jaar weer de spectaculaire uitrijdparade van de trucks, een evenement dat u niet mag missen! Zaterdag 19 mei van 10:00 – 17:00 uur. Tekno, Coldenhovelaan 8, 2678 PS De Lier. Entree: gratis. Parkeren: gratis. Meer info: www.tekno.nl en www.teknoevent.nl