Viering 100 jaar passage

's-Gravenzande - Op maandag 8 april 2019 hebben de vier Westlandse verenigingen van Passage - Monster, 's-Gravenzande, Heenweg en De Lier - het 100 jarig jubileum van de landelijke Passage gevierd.

Ruim 180 dames en een heer (de burgemeester van Westland, de heer Bouke Arends) kwamen bij elkaar in gebouw de Kiem in 's-Gravenzande. De samenwerking tussen de verenigingen was bijzonder goed en elke vereniging had meegewerkt aan het programma.
De meeste indruk maakte het optreden van de zussen Annet Imthorn en Gerie van Vliet met het cabaretprogramma 'Kringloop van het leven'. Met veel humor gingen zij op ontdekkingsreis en namen ons mee via een gewone kringloopwinkel naar een kringloopwinkel op een Christelijke camping. En juist die Christelijke rode draad in hun verhaal maakte diepe indruk op ons en paste heel goed bij de grondslag van Passage.
Daarna kreeg burgemeester Bouke Arends het woord. Hij sprak zijn bewondering uit voor alle vrouwen van vroeger en nu, die steunpilaren zijn in onze samenleving. Tenslotte nodigde mevrouw Verbaan de aanwezigen namens het hoofdbestuur uit voor de grote jubileumviering op 1 oktober in Utrecht.
De vier verenigingen van Passage kijken met elkaar terug op een geweldige avond, met dank aan de organisatie!