Fietsen voor Bangladesh
op zondag 19 mei

Westland - Ook dit jaar organiseert Stichting PhySCI weer een fietstocht waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de kinderen in Bangladesh. Met de opbrengst van vorig jaar Met uw bijdrage is het mogelijk geworden het land voor een nieuw dagcentrum aan te kopen. En dankzij grote sponsors, o.a. Wilde Ganzen, gaat er binnenkort ook gebouwd worden in Phulbari.

Om de ruim 250 gehandicapte kinderen in de dagcentra in Phulbari en in Meymensingh de juiste zorg te kunnen geven, heeft de Stichting PhySCI veel geld nodig. Voor hulpmiddelen voor de kinderen, voor de huur van het dagcentrum, voor een eenvoudige maaltijd als de kinderen op het dagcentrum zijn. En niet te vergeten voor de enthousiaste lokale staf die hun uiterste best doen het leven van de kinderen te verbeteren, samen met de ouders. Op zondag 19 mei kunt u weer deelnemen aan een fietstocht door het Westland. Er is een route van 50 km en een van 30 km, waarvoor u zowel vanuit Den Haag als Naaldwijk kunt starten. Daarnaast is er ook een korte route van 15 km, ook geschikt voor kinderen, en alleen vanuit Naaldwijk. U kunt zich nu aanmelden via kees@physci.nl. Vermeld naam, startplaats, aantal volwassenen en kinderen, de afstand die u denkt te rijden, betaalwijze contant of per bank. Op de dag zelf komen mag ook, maar voor de organisatie is het fijn als die het eerder weet.

Startplaatsen:
1 – Den Haag, 30 & 50 km: Ria en Kees, Ru Paréstraat 35. Let op: De fiets mag op zondag gratis mee in Randstadrail lijn 3 en 4.
2 – Naaldwijk, 15, 30 & 50 km: KDC Zonnehof, Gerberalaan 4
Starttijd: tussen 9:00 u en 10:30 uur
Inschrijfgeld: € 20,00 per volwassene, kinderen gratis. Contant gepast op de dag zelf of vòòr 15 mei overmaken op bankrekening NL75 TRIO 0197741142 t.n.v. Stichting PhySCI o.v.v. Fietstocht Bangladesh. Bent u die zondag verhinderd? Geen nood. Schrijf u in, betaal per bank en wij sturen u ná 19 mei de routebeschrijving per mail. Dan kunt u de tocht rijden wanneer het u uitkomt!