Toeristisch seizoen Westland geopend

Westland - Op 1 april heeft Stichting Bezoek Westland het toeristische seizoen 2019 geopend in aanwezigheid van 100 partners uit de toeristische & recreatieve sector.

Voorzitter Angelique de Wit blikte, in aanwezigheid van burgemeester Arends, kort vooruit naar het komende seizoen en de plannen en activiteiten die Bezoek Westland organiseert. Wethouder Karin Zwinkels sprak via een videoboodschap de aanwezigen toe over haar plannen met toerisme en de vele mogelijkheden die zij ziet voor Westland.
De eerste gastspreker van de middag was Manon van der Ende van NON pop-up. Zij vertelde op inspirerende manier over haar coffee bar/cateringbedrijf en waarom zij zo graag met Westlandse producten werkt.
Vervolgens presenteerde Bezoek Westland de vijf themamaanden, drie campagnes en het nieuwe promotiemateriaal voor 2019. Hierbij ging bijzondere aandacht uit naar de Bezoek Westland-promotiekrant die begin april bij 105.000 huishouders in de regio verspreid zal worden.
Bas Hoogland (oud commercieel directeur van Landal GreenParks) sloot de middag af met een inspirerend en humoristisch betoog over het belang van klantvriendelijkheid. Daarbij had hij nuttige tips voor de aanwezige Westlandse ondernemers en de gemeente.