Het seizoen gaat weer beginnen in 't Molengors.
Het seizoen gaat weer beginnen in 't Molengors. Foto: PR

Zwembad in Zuidland vanaf woensdag 1 mei weer open

Zuidland - Als het weer het toelaat, gaat zwembad 't Molengors in Zuidland op woensdag 1 mei weer open. Het bad begint dan aan zijn twaalfde seizoen als vrijwilligersbad.

Van 07.00 tot 08.30 uur kunnen baantjeszwemmers weer aan hun fitheid werken. In de middag (van 14.00 tot 17.30 uur) is het bad voor iedereen geopend, tenzij het weer dat niet toelaat. Op Twitter (@Molengors) en op de website (www.zwembadmolengors.nl) staat gedurende het seizoen dagelijks of het bad opengaat en zo ja, van hoe laat tot hoe laat. Hou deze meldingen in de gaten. Want hoewel het bad op de meeste dagen gewoon op de vertrouwde tijden open zal zijn, kan dit afwijken. Dit hangt af van de beschikbaarheid van vrijwilligers en van het verwachte aantal bezoekers.

Nieuwe vrijwilligers altijd welkom
Het zwembad in Zuidland draait volledig op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan het bad niet bestaan. Extra handen blijven dan ook altijd welkom. Aanmelden als vrijwilliger kan via een speciaal formulier op www.zwembadmolengors.nl. Maar je kunt ook bellen: 0181-453071.