Rommelmarkt

Op 5 mei a.s. is er weer een gezellige rommelmarkt in wijkcentrum De Kreek, Kreek 123 te Spijkenisse. Alle tafels zijn inmiddels verhuurd. Ook is er weer gelegenheid om een gezellig kopje koffie of thee te nuttigen en de inwendige mens wordt evenmin vergeten! Dit is de laatste rommelmarkt van het lopende seizoen 2018/2019. Na de schoolvakanties zou er weer begonnen kunnen worden mits er mensen zijn die de organisatie op zich willen nemen. Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen contact opnemen met het bestuur van wijkvereniging De Kreek. Het wijkcentrum is bereikbaar met OV (Halte Kreek) en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Rollatorwerkplaats

Is uw rollator nog veilig? Laat uw rollator 1 x per jaar nakijken door vrijwilligers van de SWO rollatorwerkplaats. Kosten € 2,75 voor mensen met een SWO servicepas, € 3,75 exclusief servicepas. Bel voor het maken van een afspraak of voor meer informatie naar 0181-695255.

Koffieochtend

Zondag 5 mei kunt u weer een kopje koffie komen drinken bij SeniorenbelangNissewaard, van 10.00 tot 12.00 uur in de recreatieruimte van serviceflat Puttesteijn', Gorsstraat 5 te Spijkenisse.

Mw. Andewiel vertelt die ochtend over haar fietstocht door Spanje en Portugal met als hoogtepunt het bezoek aan bedevaartplaats El Ricio. Ook niet leden zijn van harte welkom. Toegang € 2,00.

Spreekuur Rechtswinkel

Inwoners van Nissewaard kunnen in Bibliotheek de Boekenberg terecht voor onpartijdig en onafhankelijk juridisch advies. Iedere donderdag van 18.15 tot 20.15 uur is er een spreekuur. Tegen een kleine vergoeding van € 2,- ontvang je advies op maat. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen.

Jokeren en klaverjassen

Op vrijdag 10 mei is het weer tijd voor jokeren, klaverjassen en pokeren bij SV Simonshaven aan de Schuddebeursedijk 2A. De avond begint om 19.30 uur.

Deelname kosten € 3,50. Aanmelden via 06-18919961 of 06-30243857

Reuma inloop

Donderdag 2 mei is weer, zoals elke eerste donderdag van de maand, de Reuma Inloop in De Boekenberg,

Iedereen die informatie wil over reuma, artrose en fybromyalgie en/of de activiteiten van de Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse (waaronder hydrotherapie bij de Zuidwester en zaaloefentherapie / hydrotherapie en andere vormen van bewegen bij Delta Sportcentrum) is welkom van 13.30 tot 15.30 uur. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

DigiCafé

Heb je vragen over je tablet, iPad, e-reader, laptop, smartphone óf over de digitale dienstverlening van de Boekenberg, zoals het lenen van e-books of de Bibliotheek Wise-App? De begeleiders van het DigiCafé helpen je graag! Aanmelden kan bij Olav Punt via Opunt@deboekenberg.nl of 0181-616622.

Bingo

Op 3 mei is er weer een gezellige bingo in wijkcentrum De Kreek, Kreek 123 in Spijkenisse. De zaal is open om 19.00 uur en de bingo start om 19.30 uur (duurt tot 22.30 uur). In de ontmoetingsruimte van het wijkcentrum is gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee of iets fris. Het wijkcentrum is bereikbaar met OV (Halte Kreek) en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Groenewoud

Zaterdag 18 mei organiseert Wijkgroep Groenewoud van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt.

U kunt een tafel van 180 /75 reserveren via of 06-20871617 of mailen naar tdmoonen@hotmail.com. Kosten € 7,50 per tafel. Heeft u niets aan te bieden kom dan lekker snuffelen naar hebbedingentjes of gewoon om een kopje koffie te drinken. Er is die dag ook verse soep.

Dezelfde dag is er ook een rommelmarkt bij Hart van Groenewoud. Dus het is zeker de moeite waard om te komen snuffelen. Voor info van de rommelmarkt buiten kunt u contact op nemen met m.koks@caryn.nl