Ook een spelletje behoort tot de mogelijkheden.
Ook een spelletje behoort tot de mogelijkheden. Foto: stock

Seniorendag bij Wijkgroep Groenewoud

Spijkenisse - Op zondag 14 april is er weer een seniorendag bij Wijkgroep Groenewoud. Deze dag is van 10.30 tot 16.30 uur en de kosten bedragen € 2,50 p.p.

De muziek wordt verzorgd door Barry Lee. U kunt muziek aanvragen waar u op kunt dansen en naar wilt luisteren. Zijn er mensen die willen sjoelen, een spelletje willen kaarten of biljarten, dan kan dat ook. Voor ieder is er wel iets te doen. Ook wordt er tussendoor een spelletje bingo gedraaid.

Geheel verzorgd
U begint de dag met koffie en wat lekkers. Er wordt ook gezorgd voor een lunch bestaande uit soep en belegde broodjes en lekkere hapjes tussendoor.
Aanmelden
Dus heeft u zin en bent u ouder dan 50 jaar, meld u zich dan voor 8 april aan bij Thea Moonen tel 06 -20871617 of mailen naar tdmoonen@hotmail.com.U vindt het wijkcentrum aan de Eikenlaan 88E, op de eerste etage van De Sleutel. Er is een lift aanwezig.

Vervoer
Voor deze activiteit is er de mogelijkheid om opgehaald te worden en weer naar huis gebracht te worden. Hiervoor betaalt u een vergoeding van € 2,00. Het vervoer is mede mogelijk gemaakt door de SWO Spijkenisse. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, geef dit dan aan bij uw aanmelding bij de wijkgroep. Aanmelden bij de SWO is voor dit vervoer niet mogelijk.