Concentratie bij orkest en solist. Foto: Foto-OK.nl
Concentratie bij orkest en solist. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-Ok.nl

TOGIDO schittert tijdens herkenbaar Feel Good concert

Hekelingen – In een goed gevuld Dorpshuis speelde muziekvereniging TOGIDO uit Hekelingen zaterdagavond haar Voorjaarsconcert.

Het publiek genoot zichtbaar en wist het afwisselende muzikale programma met onder andere een openingsfanfare, muziek uit The Lion King en een traditionele Engelse Chorale goed te waarderen.
Na een prachtig uitgevoerde bugelsolo werd in het tweede deel van het programma overgeschakeld op bekende oldies en popsongs van onder andere Stevie Wonder en Michael Bublé. Naast het orkest kon ook worden geluisterd naar de leerlingen van TOGIDO die gisteravond voor het eerst voor publiek mochten optreden. Ondanks de nodige zenuwen vooraf, speelden de jonge muzikanten de sterren van de hemel en werden ze daarvoor met een daverend applaus beloond.

Koningsdag is de eerst volgende gelegenheid waarbij TOGIDO zal optreden. 's Morgens is het orkest dan present bij de Aubade voor het stadhuis in Spijkenisse, daarna wordt gespeeld bij de start van de Koningsdag activiteiten bij het Dorpshuis in Hekelingen en gaan de muzikanten 's avonds voorop tijdens de lampionnenoptocht in Hekelingen. Ook wordt gespeeld tijdens de Dodenherdenking in Spijkenisse. Meer informatie over lid worden, repetities, lessen of een gratis proefles bij TOGIDO vindt u op www.togidohekelingen.nl en op Facebook.