Eet u mee?

In het wijkrestaurant Akkers wordt er op woensdag 3 april a.s. een heus Captains Diner geserveerd en daar zijn nog plekken voor beschikbaar. Het menu bestaat uit een lichte bouillon vooraf, het hoofdgerecht is een zeer complete Captains Diner en als dessert kunt u ijsje met fruit verwachten. Maar daar blijft het niet bij. Op woensdag 10 april staat het wijkrestaurant in het thema van Mexico. Beide avonden gaat het wijkrestaurant Akkers om 17:30 uur en kunt u genieten van deze gerechten.

Wilt u een tafel reserveren dat kan door even te bellen met (0181) 695 255. Alle maaltijden in het Wijkrestaurant Akkers kosten € 5,00.

Culturele Middag

Vrijdagmiddag 12 april organiseert de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) een culturele middag. De culturele middagen zijn bedoeld voor senioren met verschillende achtergronden die het leuk vinden om kennis te maken met elkaars gewoontes en gebruiken.

Deze middag staat in het teken van Bakken zonder Suiker. Mw. Heijnen (kruidenkenner), die al eerder een presentatie heeft gegeven tijdens een van de middag komt hier over vertellen.

Bakker zonder suiker, is het mogelijk? Wat is een vervanger? Vragen die vandaag de dag steeds meer naar voren komen. We willen allemaal gezond genieten en het moet natuurlijk wel lekker zijn. Kom, geniet en proef mee!

Er wordt rekening gehouden met allergieën, de ingrediënten staan vermeld bij de lekkernijen die u kunt keuren. Een middag genieten dus!!

De middag die plaats vindt in de Ontmoetingsruimte Mei begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Kosten voor deze middag zijn € 2,00 met SWO Servicepas en € 3,00 zonder pas. Het is fijn wanneer u zich even aanmeldt bij de SWO als u wilt deelnemen, dat kan telefonisch (0181) 695 255 of via activiteiten@swospijkenisse.nl.

Grote prijs in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoonster uit Spijkenisse. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares, die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: 'Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald en ik wil graag een motor kopen. Dat stond sowieso al op de planning, maar nu ga ik 'm meteen kopen!'

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten op www.grootnissewaard.nl Tips zijn altijd welkom bij de redactie. Mail ze naar redactie@grootnissewaard.nl