Workshops SWO

Ouder worden is een proces waar we allemaal mee te maken hebben en dat gepaard kan gaan met mooie en moeilijke ervaringen. Daarom organiseert de SWO in samen werking met You Can Be een training en diverse workshops.

De training van zes bijeenkomsten heeft als rode draad kennismaking met mentale training en bewust worden van uw sterke kanten. Een aantal deelnemers aan het die eerder aan deze training hebben mee gedaan, geven aan dat zij veel positieve effecten van deze training ervaren; ze kunnen nu beterontspannen en beter (in)slapen, verbetering in conditie, meer genieten van heden en meer grip hebben op het leven.

De training start op maandagmiddag 8 april en kost € 75,00 en € 82,50*. Voorafgaand aan de training bestaat er een mogelijkheid om ook workshops binnen dit thema te volgen op woensdag 3 april, van 14.00 tot 15.30 uur. Wilt u een keer proeven aan de training geef u dan op voor de workshop, springt u gelijk in het diepe dan kunt u zich gelijk opgeven voor de training. U kunt zich opgeven door even te bellen met de SWO (0181) 695 255 of even te mailen met activiteiten@swospijkenisse.nl.