Ga op vakantie met de SWO

De SWO organiseert elke jaar weer een vakantieweek. En er zijn nog enkele kamers beschikbaar.

Dit jaar gaat de reis naar Millingen aan de Rijn. Van vrijdag 7 t/m vrijdag 14 juni verblijft u in Hotel Millings Centrum. Op vrijdag 7 juni wordt u (wanneer u dit wilt) thuis opgehaald door een bus van de SWO en naar het vertrekpunt gebracht. Daar stapt u over in een touringcar die u geheel comfortabel naar Millingen brengt.

Het hotel beschikt over moderne kamers met douche, toilet, telefoon en televisie. Een vakantie kan natuurlijk niet zonder leuke en gezellige uitstapjes. Daarom worden er vanuit het hotel vijf middagtochten georganiseerd om de prachtige omgeving te verkennen. Want het hotel ligt in de Ooijpolder en in het Hart van de Gelderse Poort. En ook 's avonds na het diner is er altijd een programma dat vol zit met gezelligheid.

De vakantieweek is bedoeld voor senioren die zelfstandig op vakantie kunnen maar dit graag doen met de gezelligheid van een groep. Het is belangrijk dat u in staat bent om een stuk te wandelen en zelfstandig in en uit de bus kunt stappen. Natuurlijk is het vrijwilligersteam aanwezig voor een helpende hand.

Kosten voor deze reis, voor deelnemers in bezit van een SWO Servicepas, op basis van volpension en elke ochtend en avond een kopje koffie, bij het diner een consumptie en 's avonds een warm of koud hapje zijn voor een eenpersoonskamer € 765,00 p.p en voor een tweepersoonskamer € 695,00 p.p..

Heeft u al zin om te gaan? Of wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Francis Hoonhout van de SWO (0181) 695 255 of mail naar activiteiten@swospijkenisse.nl.