Weer een mooie actie van De Tweede Kans
Weer een mooie actie van De Tweede Kans Foto:

Samenwerking Voedselbank en De Tweede Kans

In juli vond bij De Tweede Kans aan de Rijksstraatweg 142b de feestelijke overhandiging plaats van een cheque van € 1000,- aan de Voedselbank Hellevoetsluis.

Vanwaar die samenwerking denkt u misschien? Welke link wordt er gelegd tussen een tweedehands kledingwinkel en de voedselbank? Gedurende een respectabel aantal jaren heeft Voedselbank Hellevoetsluis een goede samenwerking met De Tweede Kans. Uit de opbrengst van de verkoop van tweedehandskleding wordt maandelijks een doosje eieren gedoneerd voor alle cliënten die in aanmerking komen voor een voedselpakket en regelmatig is daar ook een kaaspakket bij om van te smullen. Momenteel organiseert De Tweede Kans een actie waarbij voor alle cliënten van de voedselbank een tegoedbon beschikbaar wordt gesteld voor de aanschaf van kleding. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de grootte van het gezin. Kortom het contact is hartverwarmend en de organisatie hoopt dat dit nog lang zo mag blijven duren.

De Tweede Kans is open op woensdag van 10- 16 uur, op vrijdag van 10- 15 uur en op zaterdag van 10- 14 uur. Let op! Tijdens de zomerperiode van 20 juli t/m 24 augustus is de winkel op de zaterdag gesloten. U kunt dan ook kleding brengen. Buiten de openingstijden kunt u de kleding deponeren in de container voor de deur.