Voetbal

Nieuwenhoorn heeft selectie rond
Nieuwenhoorn- De technische staf van Nieuwenhoorn heeft de selectie voor het seizoen 2019/'20 op orde. Zo zal Dimitri Gomes Almeida ook volgend jaar weer de kleuren van Nieuwenhoorn dragen. Gomes Almeida bewijst in het nog lopende voetbaljaar van grote waarde te zijn voor het team zowel binnen als buiten de lijnen. Dat maakt dat de vereniging zeer content is dat hij ook in het nieuwe seizoen één van de pijlers zal zijn waarop trainer en staf kan doorbouwen. Merijn Wolters keert terug van een avontuur Barendrecht, Tom Sleeuwenhoek komt over van Hellevoetsluis, Ayrton Verlaan komt terug van Zuidland en doelman Wouter Bloothoofd komt weer terug van zijn uitstapje naar Rozenburg. Jeffrey van Veen zal komend seizoen voor het eerst de kleuren van Nieuwenhoorn dragen daar waar hij nu nog uitkomt voor Poortugaal. De 22-jarige aanvaller heeft in het verleden gevoetbald bij Spijkenisse, Jong Dordrecht en SHO. Tony Köpp komt na een uitstapje bij OVV terug naar Nieuwenhoorn. Jeremy Hubregtse, Christian van Wijngen, Danique Wolters en Brandon Nooitmeer blijven bij Nieuwenhoorn. Koen Speelman heeft voor 2019/'20 andere plannen waarbij voetballen in het eerste elftal van Nieuwenhoorn met name in de eerste helft van het komende seizoen niet mogelijk is. Nichy Fortes, Erikson Santos Oliveira en Sevket Kasaroglu gaan Nieuwenhoorn verlaten. Sevket Kasaroglu zal door een zware blessure dit seizoen niet meer uit kunnen komen voor Nieuwenhoorn. Hij heeft ervoor gekozen om een stapje terug te doen en hij zal terugkeren naar FC Botlek, de club waar hij zijn voetbalcarrière begon.
Dave de Jong, de hoofdtrainer van het tweede elftal, zal ook volgend seizoen het tweede elftal weer onder zijn hoede nemen. Van de huidige selectie van het tweede elftal blijft iedereen bij Nieuwenhoorn op Sylvester Bal en Savi Merino na. Daarnaast zal het tweede versterkt gaan worden met drie spelers die overkomen van Nieuwenhoorn A1 (JO19), Lars van Orselen, Lucas van der Ven en Rogier Bazoer.

Toerfietsen

Fiets4daagse Hellevoetsluis
Hellevoetsluis- Dé fiets4daagse Hellevoetsluis start van dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni 2019. Met veel enthousiasme organiseren de vele vrijwilligers van fietsclub WTAC Waterstart deze fiets4daagse om de vele fietsers in Hellevoetsluis de omgeving te laten ontdekken. De fietsers kiezen een afstand van 10, 17 of 25 kilometer en de start is tussen 17.00 en 18.00 uur bij korfbalvereniging 't Capproen aan de Martin Luther Kinglaan. Uiteraard is iedereen welkom deel te nemen. Van gezinnen met kinderen tot aan de senioren. Binnenkort schrijf je online in of koop je de deelnamekaarten bij Plus Supermarkt aan de Moriaanseweg. Deze data kan alvast in de agenda van de fietsliefhebbers! Meer info: www.wtac-waterstad.nl