Paasfeest op kinderboerderij

Het voorjaar heeft ook zijn intrede gedaan op kinderboerderij De Kerkestee. In de dijkwei huppelen de dwerggeiten en melkgeitenlammeren vrolijk rond. Ook zijn alle schapenlammetjes geboren en het houd niet nog niet op. Verderop in juni/juli verwachten we een kalfje van koe Linda en biggetjes van ons lieve varken Georgina.

1ste Paasdag
Op zondag 21 april om 11.00 uur geeft de paashaas het startsein om eieren te gaan zoeken. Helaas geen echte eieren maar kaartjes. Deze kan je inleveren bij de paashaas voor een chocolade ei en een gekookt ei, dat de kinderen binnen kunnen schilderen. Ook dit jaar zoeken de kinderen naar het gouden, dit zijn de prijseieren. Deelname kost € 1.00 en jeugdleden mogen gratis meedoen op vertoon van je jeugdledenpas. Doe jij ook mee?

Koningsdag
Op zaterdag 27 april viert de kinderboerderij weer feest. De eerste kofferbak en kleedjesmarkt van dit jaar wordt dan gehouden! Deelname van deze markt is gratis, maar wel graag even een reserveren 0181-311484 Meer info via www.dekerkestee.nl of Facebook