Mark van Vliet muziektheater (foto: PR)
Mark van Vliet muziektheater (foto: PR) Foto:

Meivakantie Ouddorp Duin

Ouddorp – Elke schoolvakantie worden er extra veel leuke activiteiten georganiseerd bij Ouddorp Duin. Zowel op het strand als rond het strandplein en in het strandtheater kun je als toerist maar ook als inwoner van de regio boogschieten, skimboarden, bouwen met bamboe, genieten van theater en meer!

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er in het strandtheater de Houten Aap kindermiddag voor kinderen vanaf 4 jaar. Op woensdag 1 mei staat de middag in het teken van Robin Hood en wordt er met pijl en boog geschoten! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je vooraf aan via info@houtenkaap.nl.
In de tweede week van de vakantie staan er ook nog twee leuke kindervoorstellingen op het programma. Dinsdag 30 april om 10.30 uur is het podium voor Bollo. Deze bekende beer speelt de hoofdrol in een splinternieuwe theatervoorstelling: 'Bollo en de Smaragdvogel' (2+).

Op zaterdag 4 mei om 11.00 uur brengt Mark van Vliet interactief muziektheater. Zijn nieuwste voorstelling 'De reuze dwerg die een kopje kleiner wilde zijn' zit vol humor, fantasie en klassieke muziek. Tickets voor voorstellingen in strandtheater Houten Kaap zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl