Vierpolders tegen Den Bommel onbeslist

Den Bommel – Afgelopen zaterdag speelde Den Bommel het uitduel tegen Vierpolders.

Beide ploegen hebben nog niet echt afstand genomen van de onderste regionen en hebben de punten dan ook nog hard nodig. De eerste helft kende het eerste half uur weinig hoogtepunten. Een redding van Rick Postema op de vrije trap van Stoffers mocht er wezen, de doelman wist de bal met de vuisten uit de doelmond te ranselen. Toch was het Den Bommel die nog voor rust op voorsprong kwam. Een vrije trap van Johnno Bakker verdween via de muur achter doelman De Jong (0-1). Een minuut later na de openingstreffer had Jordi Buijs de mogelijkheid op de stand te verdubbelen maar mistte in de afwerking. Vlak voor rust had Vierpolders nog kans op de gelijkmaker maar de inzet van Nijssen maar Postema liet zich niet verrassen.
Na rust was de eerste actie van Buijs maar zijn schot beland op de paal. De druk op het doel van Postema neemt toe en in de 63e minuut komt de thuisploeg langszij via een treffer van Lakerveld. Beide ploegen probeerden het nog wel maar het bleef uiteindelijk 1-1.