"Blind Date..." in de Melishof

Melissant - Toneelvereniging "Gunda" uit Nieuwenhoorn speelt zaterdag 13 april in de Melishof de komedie "Blind Date In Het Gooi" van Carl Slotboom. In 2017 en 2018 hebben ze voor het publiek van Melissant en omstreken al op getreden. Het was beide keren dat ze met veel plezier op het toneel stonden.

Korte omschrijving
Een klein hotelletje in het Gooi. Eén van de gasten heeft hier een blind date. Opeens verschijnen er drie mannelijke gasten die het allemaal zouden kunnen zijn. Als men dan langs elkaar heen gaat praten wordt de verwarring steeds groter en weet niemand op het laatst meer wie nu met wie een date heeft. Als dan een rechercheur zijn intrek in het hotelletje neemt en één van de gasten wil arresteren, is het hek van de dam. Hoe de komedie afloopt kunt u zien in de Melishof te Melissant..

Tijd: 20.00 uur. (Inloop vanaf: 19.30 uur.) Kosten: Toegangskaart €7,50 per persoon. De kaarten kunt u kopen via melishof2014@gmail.com, vanaf 30 maart bij de COOP te Melissant. Op maandag-, woensdag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur in de Melishof te Melissant en bij Cafetaria 't Tussendeurtje in Melissant.