Vrijwilligers voor Kledingbank en Speelgoedhuis

De kledingbank zuid Hollandse eilanden heeft op dit moment een groot tekort aan vrijwilligers, zowel voor het sorteren van de kleding op de kledingbank in Hellevoetsluis, maar ook voor de beide Speelgoedhuizen in Hellevoetsluis en Middelharnis. Bij de kledingbank is er plaats voor zeker 10 dames die het leuk vinden om één of meerdere dagdelen kleding te sorteren binnen een fantastisch team. De openingstijden van de kledingbank zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.
Voor het Speelgoedhuis in Hellevoetsluis en Middelharnis hebben wij nog ruimte voor zeker 15 dames die het leuk vinden om in een speelgoedwinkel als vrijwilligster werkzaam te zijn en één of meerdere dagdelen zich hiervoor willen inzetten. Lijkt het je leuk om een deel van jouw vrije tijd in te vullen om als vrijwilliger binnen een team van gepassioneerde vrijwilligers bij ons te werken? Men zou het zeer prettig vinden om jou binnen het team te verwelkomen.
Je kunt bellen voor een kennismakingsgesprek. Het telefoonnummer is 0181-778150 alleen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.