Britt Kievit, hier met haar kinderen, nam na 17 jaar afscheid van Good Luck 1.
Britt Kievit, hier met haar kinderen, nam na 17 jaar afscheid van Good Luck 1. Foto:

Britt Kievit stopt na 17 jaar bij Good Luck 1

Middelharnis - Zaterdag 23 maart was ZKV uit Zuidland te gast bij Good Luck.

Voor Good Luck de laatste wedstrijd van het zaalseizoen en tevens nam het eerste team afscheid van Britt Kievit, die maar liefst 17 jaar in het eerste team speelde van de korfbalvereniging uit Middelharnis.

Al snel in het duel tegen ZKV stond Good Luck kwam de thuisclub op een 2-0 voorsprong, maar echt overtuigend was het spel van Good Luck niet. Er werd slordig gespeeld en de opgelegde kansen werden niet afgemaakt.

Het spel tegen opponent ZKV was niet echt overtuigend. ZKV leek in de eerste helft een paar keer op gelijke stand te komen, maar dit kon worden voorkomen.

Vanaf de 8-5 werd ZKV meer op achterstand gehouden. Na de rust (10-6) bouwde Good Luck de score nog meer uit en maakte het ZKV op momenten erg lastig. Good Luck liet een betere tweede helft zien.

Een mooie treffer van Britt Kievit (17-8) , na een pass van Arnold Jansen, zorgde voor een hele mooie publiekswissel en dat betekende de laatste sportieve prestatie van haar in het eerste team.

Een heel mooi moment waar ook haar man en kinderen onderdeel van waren, met natuurlijk een groot applaus van het publiek, de spelers in het veld en de selectie.