Om 13.00 uur begint de workshop Paasstuk maken onder leiding van Dineke van Katwijk.
Om 13.00 uur begint de workshop Paasstuk maken onder leiding van Dineke van Katwijk. Foto:

Inloophuis de Boei: Workshop Paasstuk maken

Op dinsdag 9 april wordt u vanaf 10.00 uur welkom geheten door de gastvrouwen van inloophuis de Boei met een kopje koffie of een kopje thee en een versnapering. U vindt inloophuis de Boei in de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

De Boei, de plek op Goeree-Overflakkee waar men terecht kan om weer mens te zijn. Even niet de patiënt. Er gebeurt namelijk nog al wat met je wanneer je de diagnose kanker krijgt. Buiten het ondergaan van de noodzakelijke medische behandelingen krijg je ook de daarmee gepaarde emoties, het o nee-effect, de boosheid, het verdriet. Dan is het fijn om te weten dat er een plek is waar mensen die kanker hebben (gehad) hun naasten of nabestaanden naar toe kunnen gaan om even hun verhaal te doen of niet, want niets hoeft. Waar men lotgenoten kan treffen en deskundige gastvrouwen. Om de zinnen te verzetten en even met heel iets anders bezig te zijn.

Om 13.00 uur begint de workshop onder leiding van Dineke van Katwijk, er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 6. De Boei sluit de middag af om 16.00 uur.
Wilt u de hele dag blijven dan is het raadzaam om uw lunch mee te nemen.

In verband met de inkoop wil de Boei graag uiterlijk maandag 8 april weten of u komt. U kunt dit door geven via info@deboeigo.nl of belt u 06 22111572.