De bezoekers vonden het een prettige, laagdrempelige beurs.
De bezoekers vonden het een prettige, laagdrempelige beurs. Foto:

Trend Consumentenbeurs een groot succes

Ouddorp - De Trend Consumentenbeurs op 21, 22 en 23 maart was een groot succes. Er kwamen 1150 bezoekers en de deelnemers aan de beurs waren tevreden. De hele zaal was volgeboekt en er was een grote diversiteit in aanbod.

Het weer speelde mee om een bezoek aan de beurs te brengen. Er was veel te zien en er was voor elk wat wils: van goede wijn, een gezondheidsscan van het lichaam tot perfecte zonwering voor aan het huis. Er werd niet alleen promotiemateriaal als pennen weggegeven, maar ook gebakken stukjes kip, snoep en een glaasje wijn. Voor de kinderen was er een speelhoek met verschillende spelletjes waar ze zich konden vermaken.

De goede doelen SMA en Calando kijken tevreden terug op de drie beursdagen. SMA heeft €815,45 opgehaald; bijna 250 euro meer dan vorig jaar. Calando heeft koeken en Kandij Ontbijtkoek verkocht voor een goede opbrengst.
De organisatie in de Dorpstienden door Vincent Keijmel was prima. Iedereen heeft genoten van de uitgedeelde hapjes en drankjes.

Iedere geïnteresseerde bezoeker is door de betreffende ondernemer opgeschreven en aan het einde van de beurs zijn de briefjes in een mand gedaan en is er geloot. Mevrouw van Splunder heeft de waardebon van 150 euro gewonnen om te besteden bij Hans Hoek Mode in Wonen. Mevrouw Driessen heeft de fietsmand, geschonken door Breeman fietsen, gewonnen. De heer Ouwersloot heeft de Sysas pan en de GoedeReede wijnen gewonnen. Na het weekend heeft Diana Tanis namens het bestuur van de Trend Consumentenbeurs de prijzen uitgereikt.
De bezoekers vonden het een prettige, laagdrempelige beurs.