Muziekmiddag voor ouderen

Rockanje - Wie als oudere inwoner van Rockanje wil genieten van muziektoppers uit het verleden, is op zaterdag 27 april, Koningsdag, van 14.30 -16.30 uur, van harte welkom in woonzorgcentrum Stuifakkers. De Oranjevereniging organiseert in restaurant de Branding een gezellige muziekmiddag voor ouderen met muziekentertainer: John Swaab. De inloop is vanaf 14.00 uur. Kom op tijd want: vol=vol!

Niet voor niets viert John Swaab zijn 5e lustrum bij de Oranjevereniging. Hij beschikt over een prachtige stem en speelt op piano en synthesizer een groot repertoire aan diverse muziekstijlen (jazz, pop, latin, country, easy listening en klassiek). Het publiek reageert enthousiast op zijn vrolijke muziek en ongedwongen sfeer. Ook kunt u bij binnenkomst een verzoekplaatje aanvragen. Zoals in voorgaande jaren belooft het ook deze keer weer een leuke muziekmiddag te worden. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Voor meer informatie en het uitgebreide programma van Koningsdag gaat u naar: www.oranjevereniging-rockanje.nl

Koffie inloop Tintestein

Tinte - Tinte start met een koffie inloop in Tintestein (voormalige basisschool). Heeft u zin in zomaar een kopje koffie , thee met een koekje , een praatje of even een krantje lezen? Dat kan op de eerste dinsdag van de maand. Iedereen is welkom van jong tot oud , de koffie is gratis en er is altijd iemand aanwezig. Dinsdag 7 mei a.s gaan ze van start. Waar: Tintestein ( grote koffieruimte ,bij binnenkomst links); Hoe laat: 10.00 uur -11.30 uur; Wanneer: elke eerste dinsdag vd maand.

U bent van harte welkom! Dit wordt aangeboden door de Protestantse Gemeente van Tinte.

Vrijwilligers verkeersexamen gevraagd

Brielle/Hellevoetsluis - De gemeente Hellevoetsluis en Veilig Verkeer Nederland afdeling Brielle houden op dinsdag 14 en donderdag 16 mei het praktijk gedeelte van het fiets verkeersexamen. Alle basisscholen in de gemeente Hellevoetsluis doen mee aan dit landelijk evenement.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op die dagen zouden willen helpen om alles in goede banen te leiden en ons te ondersteunen met het controleren van de fietsen. Van sommige fietsen moet soms iets vastgezet worden in verband met de veiligheid. De tijden zijn van ca. 8.30 – 11.30 uur.

Uzelf opgeven kan via hennievanalebeek@gmail.com