Jan Hordijk, Sonja Timmermans en wethouder Jorriena de Jongh
Jan Hordijk, Sonja Timmermans en wethouder Jorriena de Jongh Foto: Caroline van Kooten Niekerk

Huurovereenkomst Tintestein ondertekend

Tinte - Op maandag 15 april is de huurovereenkomst voor het verenigingsgebouw Tintestein ondertekend.

Wethouder Jorriena de Jongh tekende namens gemeente Westvoorne en secretaris Sonja Timmermans en voorzitter Jan Hordijk namens Stichting Ons Tintestein. Na het zetten van de handtekeningen was de huurovereenkomst een feit. Daarmee is het nu officieel mogelijk om ruimten van Tintestein te verhuren aan allerlei verenigingen.
Naast de verbouwing, die het voormalige schoolgebouw de afgelopen maanden heeft ondergaan, moesten op papier een aantal zaken formeel worden vastgelegd. Denk hierbij aan regels en afspraken over het gebruik van het pand, diverse huisregels en onderverhuur aan verenigingen. Nu over al deze zaken duidelijke afspraken zijn gemaakt, kan het pand officieel in gebruik worden genomen.

Het voormalig schoolgebouw Tintestein aan de Strypsedijk is prachtig verbouwd tot verenigingsgebouw. Samen met veel enthousiaste vrijwilligers heeft het gebouw een ware metamorfose ondergaan. Zo zijn vloeren vervangen en alle muren en deuren geverfd. Er is een nieuwe keuken geïnstalleerd en binnen zijn sfeervolle steigerhouten meubelen geplaatst. Kortom: het verenigingsgebouw is klaar voor gebruik door alle verenigingen. Het project 'Verenigingsgebouw Tintestein' is ontstaan vanuit een burgerinitiatief. Daarom werken de gemeente Westvoorne en de 'Stichting Ons Tintestein' in dit project nauw samen.