Judoclub Ichikan organiseerde weer een succesvol voorjaarstoernooi in SCC De Merel in Rockanje.
Judoclub Ichikan organiseerde weer een succesvol voorjaarstoernooi in SCC De Merel in Rockanje. Foto:

Eilandentoernooi judoclub Ichikan zeer geslaagd

Rockanje - Met 93 inschrijvingen van zes verschillende verenigingen was het Eilandentoernooi dat judoclub Ichikan in SCC De Merel in Rockanje organiseerde, weer zeer geslaagd.

Het mooie weer buiten zorgde voor een opgewekte sfeer bij iedereen die de sportzaal van De Merel betrad.

Groene band
De judoka's hadden er allemaal zin in en er waren velen ouders en grootouders gekomen om hun jonge kroost aan het werk te zien. De leeftijd voor de jongens en meisjes was t/m 12 jaar en de kleur van hun behaalde band t/m de groene band.

Lente
Sportaccommodatie De Merel te Rockanje leende zich uitstekend om dit evenement te laten plaats vinden. De sportzaal was versierd in het teken van Pasen en voorjaar om het sportieve gebeuren een lente-uitstraling te geven. De inzet van de judoka's was wederom zeer gedreven en zoals het de judosport betaamt, sportief.

Prijs
Iedereen ging dan ook naar huis met een prijs, met de aantekening van een podiumprijs 1e 2e 3 e prijs of een 4e prijs die je verdiende, omdat je lef hebt om aan wedstrijden mee te doen. De firma Fiew Hypotheekadvies maakte het mogelijk om de mooie prijzen ter beschikking te stellen.