Het echtpaar Van den Engel-De Bruin vierde vorige week woensdag in Rockanje de 55ste huwelijksdag. (Foto: Jos Uijtdehaage).
Het echtpaar Van den Engel-De Bruin vierde vorige week woensdag in Rockanje de 55ste huwelijksdag. (Foto: Jos Uijtdehaage). Foto: Jos Uijtdehaage

Echtpaar Van den Engel-De Bruin 55 jaar getrouwd

Rockanje – Vorige week woensdag was het echtpaar Van den Engel-De Bruin 55 jaar getrouwd.

Reden voor burgemeester Peter de Jong om het echtpaar thuis in de Andries Taerlingstraat in Rockanje namens de gemeente Westvoorne te komen feliciteren.

Beheerder
Arie van den Engel (77) en Tonny van den Engel-De Bruin (78) zijn geboren en getogen in Rotterdam, maar streken in 1973 in Rockanje neer, om er SCC De Merel te gaan beheren, dat destijds nog door de gemeente Westvoorne werd geëxploiteerd. Het echtpaar is inmiddels zo vergroeid met de badplaats dat ze er nooit meer weg willen.

Exploitant
Toen de gemeente de exploitatie van De Merel overdeed aan een andere exploitant, gingen Arie en Tonny, die jarenlang de vertrouwde gezichten waren in SCC De Merel met pensioen.

Houten Paardjes
Arie en Tonny hebben twee kinderen en een kleinkind. Het echtpaar Van den Engel-De Bruin vierde vorige week woensdag in restaurant De Houten Paardjes met een etentje voor familie, vrienden en kennissen de huwelijksdag. De twee wonen nog zelfstandig en in goede gezondheid en hopen dat nog lang te mogen blijven doen.