Zuidland weet een punt te pakken bij BVCB

Bergschenhoek – Zuidland heeft het jaar afgesloten met een gelijkspel bij BVCB, dat op de tweede plaats staat in de tweede klasse D. Het bleef 0-0 in Bergschenhoek.

Zuidland had een prima inzet in het duel en kreeg ook wel kansen, maar de bal wilde er niet in bij de formatie van Aad Andriessen, die met de puntendeling op de zevende plaats staat.

Goed voetbal
'Zij hadden vooral in de eerste twintig minuten met goed voetbal de beste kansen. Ze kregen daarin ook nog twee kansen die door onze doelman onschadelijk werden gemaakt. Daarna kregen we veel meer grip in het duel. Toen had Timo de Bel nog kansen die er niet in gingen. Na rust ging het meer gelijk op. Wij waren voetbaltechnisch wat beter vond ik', verklaarde Andriessen na afloop. Met een zevende plaats is de oefenmeester niet tevreden. 'Het missen van de keeper heeft zijn impact gehad en we misten ook Leon van der Steen vier duels. Echter als je vijf punten meer hebt sta je tweede', gaf Aad Andriessen als reden aan.