Handbalsters pakken knap punt

Sport 132 keer gelezen

Spijkenisse – Een mooie prestatie van de handbalsters van HVOS afgelopen zondag in het duel met koploper FC Twist. De formatie van Silvio Hazel wist de ploeg uit Vlaardingen op 20-20 (8-14) te houden.

Voor rust was het een vreemd duel waarin de Spijkenissers een voorsprong namen. Bij rust was er een forse achterstand, die na rust weg kon worden gewerkt. 'Een wedstrijd met vele gezichten. We kwamen 4-2 voor, maar stonden vervolgens op 4-10. Dan slaat er toch weer net als de afgelopen weken paniek toe, die nergens voor nodig is. Na rust maken we de achterstand goed en dan zie je ook dat we goed bij kunnen blijven en op het eind alsnog de gelijkmaker konden scoren. Ik ben heel erg tevreden over dit resultaat', gaf trainer Silvio Hazel na afloop aan. Topscoorder was Eline van der Meer, die acht keer trefzeker was. Ander positief punt was de rentree na lang blessureleed van Jolanda van der Sluis.

Gisteravond speelde HVOS het duel van komend weekend tegen Atomium '61 vooruit. Die ploeg wordt volgend jaar getraind door Hazel. 'Dat geeft wel een dubbel gevoel. Ik moet nu nog aan de bak met deze groep, maar ik kom zelf bij Atomium vandaan en train die meiden volgend jaar', besloot Hazel zijn commentaar.