De handballers van HVOS zijn kampioen en gaan volgend jaar naar de landelijke tweede divisie. Fotografie: Peter de Jong
De handballers van HVOS zijn kampioen en gaan volgend jaar naar de landelijke tweede divisie. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Handballers HVOS zijn kampioen in de zaal

Sport 324 keer gelezen

Spijkenisse – Het dak ging er zondagmiddag af in sporthal Olympia, waar de mannen van HVOS het zaalkampioenschap konden behalen. In een goed gevulde sporthal, trad het team van interim-coach Mark Elbers, onder toeziend oog van burgemeester Foort van Oosten en wethouder Martijn Hamerslag, aan tegen het Zeeuwse Orion Z/GSC.

De Spijkenissers wonnen met 29-18 (17-10) en waren daardoor niet meer in te halen op doelsaldo door Ventura dat net zoveel punten had als de Spijkenissers.

Doorpakken
'Vooraf zeg je dat je weet dat het nog mis kan gaan. Onderschatting was het grootste gevaar. We hebben onze schouders eronder gezet en de ommekeer is gekomen toen we een echt team zijn geworden. Vandaag heb ik iedereen die dit jaar heeft meegedaan uit het eerste en tweede laten spelen. Het is team werk. Nu moeten we op zoek naar een goede coach, die ons verder kan helpen in de tweede divisie', stelde interim coach Mark Elbers. 'Ik denk dat we dit team bij elkaar kunnen houden. We krijgen volgend jaar Raoul Knol terug na zijn lange blessure. Wel weten we dat Nick van Dijk een half jaar op wereldreis gaat. Ik denk dat een plek in de middenmoot haalbaar moet zijn', gaf speler Peter Gokke aan, nadat de kampioensbeker door de burgemeester was uitgereikt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws