Theo Larssen, rechts op de foto.
Theo Larssen, rechts op de foto. Foto: Theo van Kralingen

Tom Larssen trainer Zuidland

Sport 417 keer gelezen

Zuidland – Tom Larssen is met ingang van komend seizoen weer trainer bij Zuidland. De oefenmeester kwam donderdag met de club tot overeenstemming voor het komende jaar.

Bij Zuidland wordt Larssen de opvolger van Peter de Haan, die afgelopen dinsdag door de club op non actief werd gezet. De komende acht duels die Zuidland nog moet spelen in de strijd tegen degradatie worden geleid door Aad Andriessen en René Rapmund.

Geruchten
De geruchten deden al weken de ronde op sportpark Groot Nibbeland dat Larssen naar Zuidland zou terugkeren. Eerder sprak de coach met SC Botlek voor komend seizoen en was men zo goed als rond, toen Larssen zich bij de Spijkenissers afmeldde. Zowel Zuidland als Larssen ontkenden overigens de geruchten dat het al rond zou zijn. Er was toen volgens beide partijen nog niet met elkaar gesproken. Larssen was voor zijn periode bij Vlotbrug ook al actief bij Zuidland. Toen die ploeg promoveerde naar de eerste klasse in 2014 moest hij de club verlaten, omdat hij niet over de benodigde papieren beschikte.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws