Afbeelding
Foto: Peter de Jong

SC Botlek wint degradatieduel van VV Pernis

Sport 381 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek is er zaterdag in geslaagd om het gat met de onderste twee ploegen in de derde klasse groter te maken, door met 3-1 (2-0) te winnen van concurrent VV Pernis, dat op de voorlaatste plaats staat.

Al na vijf minuten wist Mike Kortsmit de score te openen voor de ploeg van trainer Arjan Vuik, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij SC Botlek. Vervolgens stond ook nog voor rust de tweede treffer op het scorebord via Kevin Michilsen. Nadat Tim Oppong de 3-0 na de rust had aangetekend, was het de ploeg uit Pernis die nog iets terug deed en de eindstand op 3-1 bepaalde.

Goede week
'We hebben ondanks de afgelastingen een goede week gehad waarin we twee keer oefenden en ook wonnen. We gingen dus met een goed gevoel dit duel in. Je merkte wel dat het een degradatieduel was, met twee gespannen ploegen. We hadden erop gehamerd dat de punten erg belangrijk waren', stelt Vuik die nu twaalfde staat. 'Ik ben ervan overtuigd dat we het gaan redden. Er komen er steeds meer terug van een blessure. Je bent ook afhankelijk van de andere ploegen, maar we hebben het nu nog gewoon in eigen hand', besloot de oefenmeester die nog geen nieuwe club heeft. Zaterdag is GHVV'13 de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws