Spijkenisse sloot 2018 prima af met een 3-0 zege op regiogenoot Capelle.
Spijkenisse sloot 2018 prima af met een 3-0 zege op regiogenoot Capelle. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse sluit 2018 af met prima zege op Capelle

Sport 114 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse heeft het kalenderjaar 2018 positief afgesloten met een zege op Capelle.

De ploeg van Peter Wubben won op sportpark Jaap Riedijk met 3-0 (1-0) van de regio ploeg. Door de zege staat de ploeg tijdens de winterstop op de vijfde plaats in de hoofdklasse.

Al na 47 seconden was het Sander Barragan die voor de eerste treffer van de middag zorgde voor Spijkenisse. Daarna leek Capelle wat meer in de wedstrijd te komen. Invaller Kees Tol bracht een kwartier na rust de stand op 2-0. Debutant Justin Holwijn wist in de laatste minuut de eindstand op 3-0 te bepalen.

Spijkenisse had last van veel blessures, waardoor Polet, Bourgonje, Adams, Dorothea, Rijsdijk en Amsterdam niet inzetbaar waren. 'We hadden genoeg mensen om toch een elftal op de been te krijgen. We gingen snel op jacht naar een goal. Na de eerste fase werd Capelle beter, maar die bleken na rust alle krachten al verspeeld te hebben. Ze hadden wel veel strijd en passie. Ik kan over de eerste seizoenshelft niet tevreden zijn. We hebben in de tweede seizoenshelft nog wat te doen. Op de ranglijst staan we bij de eerste vijf ploegen, maar het verschil tot de tweede plaats is nog bij te halen. Alleen Volendam is flink uitgelopen', besluit Peter Wubben zijn visie.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws