De dames van Spivo kwamen zaterdagavond net iets tekort in het duel mete Next Volley Dordrecht.
De dames van Spivo kwamen zaterdagavond net iets tekort in het duel mete Next Volley Dordrecht. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo komen net tekort tegen Dordrecht

Sport 191 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo hebben zaterdagavond het net niet gered tegen Next Volley Dordrecht. De formatie van Lennart Mijnans ging in sporthal Den Oert met 1-3 onderuit.

De eerste set ging men gelijk op met de Dortenaren en viel het muntje de verkeerde kant op en werd het 23-25. Daarna ging het prima met Spivo en werd het een ruime zege in de tweede set, 25-16. Daarna was het in de derde set net omgekeerd, toen werd het 13-25. In de slotset was het weer dichtbij elkaar en ging met met 23-25 ten onder.

Geen schande
'Het was echt geen schande vandaag. Als je in de hoek zit waar de klappen vallen dan valt het altijd de verkeerde kant op. We hebben die andere kant in andere jaren ook meegemaakt. We hebben enorm hard gewerkt voor de zege in de eerste en laatste set, dat lukt net niet. We hadden een vijfde set verdiend, maar hoe die zou verlopen durf ik niet te zeggen. De eerste seizoenshelft is teleurstellend na een goede voorbereiding. Dan vallen Meike Mars en Lilu de Koning weg en de vraag is maar of die in januari er alweer bij zijn en heb je weinig mogelijkheden. We gaan het beter doen'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws