De dames van HVOS boekten zondag tegen Vires et Celeritas haar eerste zege in de zaal.
De dames van HVOS boekten zondag tegen Vires et Celeritas haar eerste zege in de zaal. Foto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS grijpen eerste zege tegen concurrent

Sport 146 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag de eerste zege van de zaalcompetitie behaald. De ploeg van Silvio Hazel won het duel tegen concurrent Vires et Celeritas met 25-18, (10-10).

'We beseften heel goed dat we de punten moesten pakken. Als je een duel tegen je concurrent verliest, dan wordt het heel erg lastig, dat hebben de dames zich ter harte genomen', is het eerste commentaar van coach Hazel.

Opdrachten opgevolgd
'De dames hebben zich goed aan de opdracht gehouden. Voor rust ging het nog erg gelijk op. We hebben echt een slag kunnen slaan in het eerste kwartier na rust. Toen zijn we uitgelopen en wist Vires et Celeritas geen doelpunt te maken. Daar is echt het verschil gemaakt in dit belangrijke duel. Zij hadden geen antwoord op ons spel. Je merkte ook dat iedereen het gemakkelijk kon uitspelen in de tweede helft. Je ziet dan ook dat ze uitstekend kunnen handballen. Uit alle posities kon er worden gescoord. Inmiddels is Eline van der Meer ook weer aangesloten. Na haar zwangerschap is ze in het tweede gestart, maar was ook een belangrijke kracht', zegt Silvio Hazel tevreden. Van der Meer was met zeven treffers de topscoorster van de middag. Zaterdagavond is Roac de tegenstander van de Spijkenissers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws