Afbeelding
Foto: Peter de Jong

SCO'63 ronde verder in de beker na winst op Houtwijk

Sport 128 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 is de derde ploeg uit Nissewaard die doorgaat in het toernooi om de districtsbeker. Zaterdag kwam Houtwijk uit Den Haag naar sportpark Oostbroek. De ploeg van Peter Hoek zegevierde met 3-1 (0-0).

Het was topscoorder Wesley Sturrus die na rust het doelpuntenbal opende voor de Spijkenissers. Toch kwam Houtwijk hierna weer op gelijke hoogte. Met twee treffers van Edinho Fortes Varela was de winst binnen voor SCO'63.

Technische ploeg
Toch ging het niet gemakkelijk voor de ploeg uit Nissewaard om tegen Houtwijk tot scoren te komen. 'De eerste helft was eigenlijk helemaal niets van twee kanten. Ze hebben een technisch heel vaardige ploeg. Ze komen uit een ander district dus weet je niet veel van ze. We gaven ze eigenlijk het idee dat er meer te halen was. Toen we eenmaal voor kwamen ging het een stuk beter en hebben we ook ons eigen spel kunnen spelen. We zijn toen niet meer in de problemen geweest. Na de 1-1 hebben we de wedstrijd over de streep kunnen trekken en hebben we ook volgend jaar weer een lekker oefenpotje erbij', meende trainer Peter Hoek na de zege. Zaterdag vervolgt de competitie voor de vierdeklasser uit Spijkenisse met de wedstrijd tegen NBSVV in Nieuw Beijerland. Die ploeg heeft tot op heden slechts één punt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws