De mannen van HVOS doen het uitstekend in de zaal. De ploeg is na twee ronden de trotse koploper.
De mannen van HVOS doen het uitstekend in de zaal. De ploeg is na twee ronden de trotse koploper. Foto: Peter de Jong

Handballers HVOS trotse koploper na zege op Celeritas

Sport 356 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS doen het uitstekend in de zaal tot nu toe. De ploeg van Misu Curescu won zondag met 36-20 (16-6) van Celeritas.

'Ik ben erg trots op het team hoor, we hebben het beste doelsaldo van alle clubs en je merkt duidelijk dat wij ons hebben versterkt en dat we goed op elkaar ingespeeld raken', is de eerste reactie van de oefenmeester van de Spijkenisers.

Gemakkelijk
Dat het zondag erg gemakkelijk ging was vooraf gehoopt. 'We hadden echt een redelijk makkelijke middag. Als team presteren we goed. Het is ook belangrijk dat het een team is en daar hebben we aan gewerkt. Als ik kijk naar het spel ben ik heel tevreden over hoe de jongens het hebben gedaan. We kunnen echt mee gaan doen', was de verwachting van coach Misu Curescu. Voor de ploeg uit Spijkenisse waren Erik Haak (5), Wessel Knol (4), Lesley Stigter (4), Peter Gokke (9), Jorn Scholten (2), Nick van Dijk (2), Jeroen Weggen (6), Morris Keehen (1), Wouter van der Zwan (2) en Armando van Mourik (2) trefzeker. Het veldteam van HVOS verplaatste haar duel met ETC naar komende woensdagavond (morgen). In de zaal is Us 2 komende zondag de tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws