Wereldkampioene Chantal Blaak kwam bij haar club PRC Delta een kijkje nemen tijdens de Clubkampioenschappen.
Wereldkampioene Chantal Blaak kwam bij haar club PRC Delta een kijkje nemen tijdens de Clubkampioenschappen. Foto: PRC Delta

Chantal Blaak ziet clubkampioen Mees Rehorst

Sport 438 keer gelezen

Spijkenisse- Mees Rehorst is tijdens de clubkampioenschappen voor de jeugd in de schrijnende hitte op het parcours van PRC Delta clubkampioen in de categorie 7 geworden.

De Heenvlieter reed onder toeziend oog van wereldkampioene en clubrenster Chantal Blaak als enige in zijn categorie mee in een groepje clubtrainers, waardoor het nog een leuke wedstrijd werd. Gijs Ariens, eveneens uit Heenvliet, behaalde de clubtitel van PRC Delta in de categorie 6. In categorie 5 was er maar één koning van de weg en dat was overduidelijk Mark Mandemaker uit Hoogvliet. Tygo van der Beek, Bram de Waard en Finn Arkenbout hebben mooi samen gereden, maar Heenvlieter Tygo van der Beek was te sterk voor iedereen. In categorie 2 waren de meiden weer aan elkaar gewaagd, maar Jaylinn Bergwerff uit Hellevoetsluis had net wat meer kracht over voor de eindsprint. Finn Wuisman uit Spijkenisse reed zich naar een eerste plaats in categorie 1.

Daniel Vastenhout (RWC Ahoy, cat.7) uit Spijkenisse en de renners van PRC Delta/Lindeloof Gijs Ariens, Tijs van der Pols uit Abbenbroek (beiden cat.6), Mark Mandemaker (cat.5), Jilles Romers (cat.4) en Finn Wuisman (cat.1) bij de jongens en de Zuidlandse Elany Farenhout (cat.6), Senna Wuisman (cat.5) uit Spijkenisse, Sveva Klok (cat.4), Asa de Keijzer uit Spijkenisse en de Hellevoetsen Jaylinn Bergwerff en Anne Frey (cat.2) bij de meisjes, nemen aanstaande zondag allen in het Brabantse Steenbergen deel aan het NK-jeugd.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws