Afbeelding
Foto: stock

Softballers HSV Spikes nestelen zich in middenmoot

Sport 89 keer gelezen

De Kwakel- De softballers van HSV Spikes hebben in De Kwakel met een 10-13 overwinning de tweede overwinning op rij geboekt en hebben zich daarmee genesteld op de vijfde plaats in de landelijke eerste klasse.

'We hebben op zich een leuke pot gespeeld waarbij het verschil lag in de wijdballen. Qua honkslagen hielden we elkaar in evenwicht, maar dat heeft de doorslag gegeven', gaf playing/coach Giovanni Pourrier de minimale krachtsverhouding aan tussen beide teams. Wilfred Karel sloeg, met onder meer alle honken bezet een tweehonkslag, vier punten binnen. Raduen Abdul Hamid sloeg met twee man op de honken een homerun. Tom Koch stond vijf inningen op de heuvel en Titus Blom twee. Aad van der Landen ontbrak in het team. De softballers van HSV Spikes spelen aanstaande vrijdagavond om 21.00 uur de uitbeurt in Voorschoten tegen Adegeest/Catch.

Line-up: Raduen Abdul Hamid (6), Erik van Eijkelenburg (2), Allard Lammerts van Bueren (8), Arthur Paula (4), Tom Koch (1, zesde naar 7), Evert Versloot (3), Harry de Vet (7, zesde Titus Blom naar 1), Karel (9).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws