Afbeelding
Foto: Peter de Jomg

SC Botlek is al bezig te kijken naar volgend seizoen

Sport 172 keer gelezen

Spijkenisse – Nog twee duels te gaan en dan zit de competitie erop voor SC Botlek.

Voor de ploeg van Arjan Vuik zit er dit jaar geen toetje in de vorm van de nacompetitie in. Zaterdag speelde de ploeg op sportpark Oostbroek tegen DRL en wist de formatie uit Spijkenisse niet te winnen, het werd 1-3 (0-2).

In het duel probeerde SC Botlek het wel, maar tot hele grote kansen kwam het niet. Het duel was voor rust eigenlijk al gespeeld en na de thee bij de 3-0 voor de ploeg uit Rotterdam leek het over voor SC Botlek. In de slotminuut was het Stef Oppong die toch nog het doel van DRL wist te vinden.

'We hebben het zeker niet laten lopen in dit duel. Wel heb ik wat wijzigingen doorgevoerd. Zo heb ik bewust een aantal jongens niet opgesteld en vervolgens wat jonge jongens de kans gegeven om te wennen aan dit niveau. Zo konden ze zich profileren. In het duel gingen zij wat efficiënter met de kansen om. Ik moet zeggen dat de jonge jongens het niet verkeerd hebben gedaan. We gaan dat ook in de komende twee duels nog op deze wijze doen', was het commentaar van Arjan Vuik na afloop. Komende zaterdag staat er in Heenvliet nog een derby op het programma in het duel met GHVV'13. In de slotronde treft SC Botlek in 's-Gravendeel de tegenstander. De Spijkenissers staan zevende op de ranglijst.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws