Afbeelding
Foto: HVS

Hockeyers Spijkenisse grijpen strohalm tegen Dopie

Sport 136 keer gelezen

Delft- De hockeyers van HV Spijkenisse zien het licht weer aan het einde van de tunnel, nu Dopie in Delft onder de ogen van de fanatieke studentenaanhang in een spectaculaire wedstrijd met 3-4 (2-1) hebben gewonnen.

'We hebben de laatste plaats nu overgedaan aan Tempo '34', sprak speler Hugo Geurts zijn tevredenheid uit over zijn ploeggenoten. 'We hebben op één punt achter Scoop zelfs weer uitzicht op de veilige tiende plaats. Maar het was op een warm kunstgrasveld een zwaar bevochten overwinning. De aanmoedigingen van de studenten naar hun ploeg heeft ons juist de energie gegeven om hen met ons goede spel stil te krijgen.' Marco Molendijk opende de score voor de Spijkenissers, maar deze zagen de voorsprong bij rust omgebogen worden in een 2-1 theestand. Mike Maters trok de plooien in de tweede helft weer glad waarna Boris de Puij zijn ploeg weer op 2-3 bracht. Nadat de thuisclub weer langszij was gekomen, ontpopte Mike Martens zich na een overtreding op Boris de Puij als matchwinnaar door een strafbal binnen te pushen: 3-4. 'Het bier heeft de "meerijders" extra gesmaakt.'

HV Spijkenisse: Tim de Graaff; Vincent Buik, Mitchel Veloo, Marco Molendijk, Wouter Schipper; Hugo Geurts, Mike Maters, Alain Noels; Wouter Kelly, Boris de Puij, Sam Hart. Marco van der Jagt, Rens de Kooy, Yerke Steen, Thijs Verhagen, Storm Zuidgeest. 

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws